2011-04-06

Vietoj žadėtos sąžiningos politikos – papirkinėjimai, festivaliniai šou ir patyčios

2011 04 01 dieną surengėme piketą „Kad valdžia nemeluotų". Jame protestavome prieš Vydūno mokyklos (senamiestyje) pastatų prichvatizavimą ir naujos valdžios formavimą papirkinėjimo būdu.

Šio piketo metu Liberalų sąjūdžio atstovas įteikė man tramdomuosius marškinius, kaip supratau iš paaiškinimų – už tai, kad miesto tarybos posėdyje VIEŠAI kritikavau minėtos mokyklos pastatų prichvatizavimą ir VIEŠUS priekaištus liberalams dėl to, kad jie leidžia grobstyti miestiečių turtą.

Vertinu humorą.

Bet ar neatrodo kolegoms politikams, kad jie rimtus dalykus apie korupciją savivaldybės administracijoje (vieni kitiems neteisėtai perleidžia savivaldybės butus ir pastatus) ir korupciją tarp politikų (perka vieni kitus dar neįsteigtais postais, vieną socdemą  - Vytautą Čepą priverčia sulaužyti socdemų statutą, išduoti frakciją ir partijos skyrių mainais gaunant vicemero postą) pakeičia balaganu, festivaliniu šou, patyčiomis?

Ar neatrodo liberalams, kad tramdomuosius marškinius pirmiausia reikėtų nupirkti tiems, kurie neteisėtai organizavo butą savivaldybės darbuotojai I.Šakalienei, nesąžiningai papirkinėja V.Čepą vicemero pareigomis, nesąžiningai vilioja A.Velykienę dar neįsteigtu administracijos direktoriaus pavaduotojo postu?

Jei liberalams taip neatrodo, tai siūlau neužmiršti priedo prie tramdomųjų marškinių – burnos kamšalo.

Tokiais būdais užčiaupę kritikus galės laisvai ir netrukdomai korumpuotis.

Komentarų nėra: