2011-08-24

Mirtina trijų ministrų tyla

„Policijos reidas Kauno Žaliakalnio turgavietėje vienai prekeivei baigėsi ligoninės reanimacijoje - http://tiny.lt/z3zb6gf , http://tiny.lt/h469d3r . 72 metų moteris greta turgaus prekiavo obuoliais ir vaistažolėmis iš savo sodo, o užklupta, anot policijos, pasipriešino ir bandė pabėgti...Pasak įvykio liudininkų, nuo policijos pareigūnų bėgusi garbaus amžiaus moteris šiame kieme ketino nuo jų pasislėpti. Policininkai senolę pasivijo ir išsivedė iš svetimo kiemo, o jau netrukus praeiviai pamatė ją sužeistą ir iškvietė greitąją pagalbą...Galvos nuotraukoje matyti, kad yra trys kraujosruvos, bet žmogus tris kartus nukristi negalėjo. Tad jos galėjo likti nuo smūgių...Pareigūnai tikina, esą senolė užsipuolė vieną policininkę ir mėgino ją smaugti, praneša TV3 žinios."

Vidaus reikalų ministras R.Palaitis policininkų smurto nekomentuos, nes tylėjimo ir informacijos slėpimo išmoko iš Teisingumo ministro R.Šimašiaus, kuris slepia informaciją, kas ir kaip be teismo sprendimo sugebėjo išmušti iš bankų įstatymo saugomą indėlininko informaciją?

Jei Teisingumo ministerija pažeidinėja įstatymus, o jos vadovas slepia informaciją apie labai svarbius visiems įvykius nuo žurnalistų ir nuo visuomenės, kodėl kitaip turėtų elgtis kiti ministrai ir įstaigų vadovai?

Jei po gaisro atrakcionuose Klaipėdoje ir po vaikų kybojimo pusantros valandos kituose atrakcionuose Palangoje to niekaip nekomentuoja Darbo inspekcija, pavojingi gyvybei atrakcionai sukasi toliau.

Jei paaiškėjus, kad tie atrakcionistai nesinaudoja kasos aparatais, nieko nekomentuoja Mokesčių inspekcija ir Finansų ministrė, tai nelegali ekonominė veikla tęsiasi toliau http://tiny.lt/4n4p9g2 .

Jei po to, kai neteisėtai leista eksploatuoti Dangės upės krantines nuo jų netyčia nukritęs (buvo neteisėtai pašalinti turėklai)  2010 m. žūsta žmogus, ir to nekomentuoja nei gen.prokuroras, nei Policijos vadovas, nei Statybų inspekcija, nei Aplinkos ministras, tai po metų toje pačioje vietoje LYGIAI TAIP PAT žūsta antras žmogus http://tiny.lt/ftwsudp .

Lauksime, kol?:

kita senutė, prekiaujanti savo surinktomis vaistažolėmis po policijos reido atsidurs komoje?

kiti vaikai vėl sugedusiuose ar užsidegusiuose atrakcionuose  - žemyn galva?

kas trečias žus netyčia nukritęs nuo neteisėtai naudojamų Dangės krantinių?

Ir t.t...


Komentarų nėra: