2013-02-12

Klaipėdos politikų ir teisėsaugininkų grietinėlė toliau maitinasi iš nerūšiuotų šiukšlių deginimo

Klaipėdos Fortumas vėl neteisėtai degina nerūšiuotas šiukšles. Tai jiems padeda daryti Klaipėdos libcentristai, kai kurių valdančiųjų atžalos, įdarbintos Fortume už pažadą padėti deginti kuo daugiau plastiko. Tai yra viena iš Fortumo duodamų kyšių politikams forma tas atžalėlių įdarbinimas.

Apie tai (atžalėlių įdarbinimą tam, kad galėtų pažeisdami įstatymus DABAR deginti nerūšiuotas šiukšles) žino Klaipėdos STT valdyba, Klaipėdos m. meras V.Grubliauskas, Klaipėdos m. savivaldybės tarybos Ūkio ir aplinkosaugos komiteto pirmininkas A.Vaišvila, Antikorupcijos komiteto pirmininkas Grublys, Kontrolės komiteto pirmininkas A.Barbšys, bet jie nieko nedaro. Klaipėdos STT aktyviai dangsto iš nerūšiuotų šiukšlių mintančius politikus, o meras ir komiteto pirmininkas dengia korumpuotus Klaipėdos libcentristus viešais pareiškimais.

Kiti aukščiau išvardinti kontroliuojantys pareigūnai iš baimės prieš transnacionalinę Fortumo korporaciją krauna į kelnes, nors, pvz. Grublys yra daug metų dirbęs Valstybės saugumo departamento Klaipėdos skyriaus vadovu.

Taigi, Klaipėdos politikų ir teisėsaugininkų grietinėlė toliau maitinasi iš nerūšiuotų šiukšlių deginimo.

Komentarų nėra: