2008-07-01

A.Valicko prašymas Klaipėdos savivaldybei dėl leidimo surengti piketą-mitingą Architektų dienos proga

Klaipėdos m. savivaldybei

 

Audriaus Valicko, gyvenančio Ž**** namo Nr.?-XY, Klaipėdoje, tel. 8-***-*****

2008 06 28

Prašymas

 

Dėl leidimo surengti piketą-mitingą

 

Prašau leisti surengti piketą priešais centrinį įėjimą į KLAIPĖDOS MIESTO KONCERTŲ SALĘ (Adresas: Šaulių g. 36,  Klaipėdoje) nuo 10.00 iki 14.00 val. 2008 07 01 d.

Norime piketuoti dėl rengiamos Klaipėdos architektų sąjungos ir savivaldybės šiuose rūmuose renginio apie jūrinio paveldo apsaugą.

Pikete dalyvaus nuo 15 iki 25 žmonių, dalis turės rankose keletą vėliavų bei nedidelius plakatus, kuriuose kultūringai bus smerkiami paveldo griovėjai Klaipėdoje ir jūrinio paveldo niokotojai.

Visi piketo dalyviai bus su vienspalvėmis juostelėmis ant atlapo, arba su žaliais raiščiais ant rankovių.

Viešajai tvarkai palaikyti prašytume vieno policininko, kad kas nors svetimas nebandytų sukelti provokacijų, pvz. užgauliai skanduoti prieš valdžią-paveldo griovėją nukreiptus nemandagius šūkius.

Stovėsime ant šaligatvio palei visą minėtą pastatą, todėl nei eismo, nei pėsčiųjų judėjimo netrukdysime.

Piketo-mitingo pabaigoje bus suredaguota ir paskelbta rezoliucija-peticija, kurioje bus smerkiami nusikalstamo karo prieš paveldą iniciatoriai ir vykdytojai, bei agresoriai.

Ši peticija-rezoliucija bus nešama vieno pikete išrinkto asmens –delegato į salę, kurioje inteligentiški paminklosaugininkai taip pat priiminės panašią rezoliuciją, bet kurioje nebus smerkiami paveldo niokotojai.

Anksčiau negalėjau paduoti tokio prašymo, nes tik šiandien sužinojau apie šį renginį, ir tai atsitiktinai, nes jo rengėjai - Klaipėdos architektų sąjunga ir savivaldybė – labai kruopščiai jį slėpė ir tebeslepia nuo visuomenės.

Renginio organizatorius ir atsakingas asmuo – aš.

 

Audrius Valickas

Komentarų nėra: