2008-08-02

DAR KOMENTARŲ APIE ŠIUKLŠLIŲ RINKLIAVĄ IR VOKELINES IŠMOKAS

 
2 pabudome ir kelkimes 2008-08-02 00:14
ačiū l. už informaciją, labai naudinga buvo, nes susirinkau reikalingas įstatymų nuorodas ir ištraukas, o taip pat ypač kituose komentaruose VE po str. apie šiukšles ir po str. apie vokelines išmokas nuorodas į AM rekomendacijas.
dABAR PASTUDIJUOSIU

pabudome ir kelkimes 2008-08-01 23:59
Prašome, padėkit. Mes nuo pat nepriklausomybės atkūrimo per visus rikimus už konservatorius balsuodavom. Ne visi sprendimai, kai vadovavot patiko, bet vis tikėjom, ai gal tai tik atsitiktinės klaidos. Svarbu kad už laisvę, už Tėvynę. Girdėjom kalbas, kad maximos slibiną konservatoriai ir užaugino. Nesinori tikėti, bet neteko niekada išgirsti, kad konservatoriai gintų smulkųjį verslą. Kas darosi Klaipėdoje dėl šiukšlių rinkliavos.Kiek nuskriaustų Klaipėdos smulkiųjų verslininkų, ar įsivaizduojat, gal tai jūsų rinkėjai. Juk mes energingi žmonės, sąžiningai kūrėm savo verslą, neužaugom dideli tik todėl, kad neturėjom dėdės nei bankuose, nei prichvatizacijoj. Mes dirbome įtempę protus, kad gink dieve nesuklystumėm kur buhalterijoj ir dėl menkiausios klaidos Vagnoriaus žiaurios akcijos mūsų neuždarytų. O tuo tarpu etiška maxima susigrąžino PVM milijonus, suradusi įstatyme skylę. Įdomu kas paliko tą skylę, gal ir pagal jų užsakymą. Klaipėdoje baisu kas darosi. Kaip sąžinės nėra Klaipėdos Tarybai kiaulės akis išvertus balsuoti už 1000 lt išlaidas kanceliarinėm išlaidom.Maxima sugeba- "mes viskuo pasirūpinom", kur reikia patepė ir kitų sąskaitą dar sutaupė. Dabar tikriausiai numes ubagams kokių pirk pigiau akcijų, už kurias mes visi per šiukšlių rinkliavą sumokėsim. Vienintelė Viltis Vintilaitė, jos niekas nepapirks, gal padės mums. Jeigu paskaitėt ir galit padėkit. Šiukšlių rinkliava jau paskutinis vinis į mūsų karstą. Na kodėl nagali būti lygybės visam verslui, kiek tie rūpužės max

Klaipediete, 51 metų. 2008-08-01 21:59

As taip pat labai tikiuosi, kad sitie plesikai valdo Klaipeda paskutine kadencija. Butu teisingiausia, kad jie atsistatydintu, bet jie i gyventoju nuomone absoliuciai neatsizvelgia. Kur dingo protingi zmones , galintys organizuoti sajudi uz atstatydinima situ "VALDOVU". Kas cia darosi, nejaugi mes same beteisiai savo valstybeje, nejaugi sita saujale savanaudziu gali apiplesineti mus nebaudziami?????

piktas 2008-08-01 19:35
Nu tikiuosi, kad šitie žmonės su Tereškinu priekyje daugiau nebepateks į valdžią. Atsispausdinsiu šitą sąrašiuką kitiems rinkimams. Patariu ir jums taip padaryti.

ATSIBUSK KLAIPĖDOS RINKĖJAU 2008-08-01 12:05
Kaip sąžinės nėra, kiaulės akis išvertus balsuoti už savo gerovę, ar už savo gerus darbus. Eidami atostogauti nesugebėjot lengvatų socialiai remtiniems žmonėms uš šiukšlių rinkliavą numatyti. Skubėjot tik savo piniginėm pasirūpinti, turbūt tas kopensacijas susigalvojot, kad šiukšlių rinkliavą už savo vilas padengtumėt.
Pagal LR Rinkliavų įstatymo IIIsk. 12 str. 3p. Klaipėdos m. savivadybės nuostatuose nėra nenumatyta rinkliavos už atliekų tvarkymą lengvatų suteikimo tvarkos. Kodėl didiesiems prekybos centrams rinkliava už faktiškai sukauptų atliekų išvežimą, o kitom įmonėm ir gyventojams nuo nekilnojamo turto ploto. Už kokius nuopelnus savivaldybė Maximai, iki, senukams, bigui nustatytė išskitines sąlygas. Lengvatas dėl rinkliavų galima suteikti tik socialiai pažeidžiamiems fiziniams asmenims. Žmonės atsibuskit, tie korumpuoti kiaulės visus i ožio ragą suries, tik ne galinguosius, tie sugeba "mes viskuo pasirūpimon" kur reikia susitvarkyt ir kitų sąskaitą dar sau pelnus pasididinti. Dabar tikriausiai numes ubagams kokių akcijų, už kurias mes visi per šiukšlių rinkliavą sumokėsim.

Vetra 2008-08-01 11:39
Labai klysta tie, kurie galvoja , kad šie pinigai - konc. prekėms. Tai ALGOS VOKELIUOSE, vadinkime daiktus tikraisiais vardais.

Nu joo.. 2008-08-01 09:51
Mes savo imones filiale kanceliarinems prekems pirkti i menesi gaunam 60Lt.. Ir cia ne vienam o visiem 3..dar plius uz telefona po 30 lt kiekvienam, tai gaunasi 90 Lt + 60 Lt yra lygu 150 Lt kanceliarinem islaidom..
Ka jie perka uz tuos 1000 Lt? Gal auksinius piestukus..
Asilu banda


Komentarų nėra: